Vitaliteitsbeurs Haaksbergen

Geschreven door

Nienke

Leestijd 2 minuten 431 x bekeken

Door corona hebben leefstijl en gezondheid echter voor veel mensen meer betekenis gekregen. Velen zijn op zoek naar handvatten om de leefstijl te veranderen en gezondheid te verbeteren.

Omdat wij als organisatie van de Vitaliteitsbeurs terugkijken op een heel mooie vitaliteitsbeurs in 2020, die ondanks coronaspanning, toch voor veel mensen een heel positieve bijdrage heeft geleverd aan leefstijl en gezondheid, gaan wij er voor: De Vitaliteitsbeurs Haaksbergen, gezond leven 2022!

Een gezellige beurs waar lokale partijen rond gezonde voeding, sociale deelname, sport, bewegen en gezondheid hun brede aanbod onder de aandacht kunnen brengen.

De Vitaliteitsbeurs Haaksbergen zal plaatsvinden op: zondag 6 maart 2022, van 10.00 tot 16.00 uur in sporthal de Bouwmeester. Waarschijnlijk start er ook dit jaar een welkomstconcert om 9.30 uur.

Corona en maatregelen

Ons uitgangspunt is het organiseren van een veilig evenement. We houden ons aan de maatregelen rondom corona, die gelden op de datum waarop het evenement plaats vindt. Dat kan betekenen dat zowel deelnemers als bezoekers gevraagd wordt om zich te registreren, een mondkapje te dragen, of een qr-code te presenteren. We lopen een risico dat het evenement niet veilig kan plaatsvinden en wordt afgelast.

Doe mee!

Om ook deze Vitaliteitsbeurs tot een succes te maken, hebben we uw hulp nodig!

 • Vertegenwoordig uw bedrijf/ vereniging, met één of meerdere stands.
 • Verzorg als sport- of beweegaanbieder (een) beweegdemonstratie(s).
 • Treed op met uw koor.
 • Organiseer een creatieve, ludieke, interessante, of bijzondere toevoeging!
 • Sponsor deze mooie beurs, door iets ter beschikking te stellen voor de loterij of goodybags, in de vorm van bijvoorbeeld cadeautjes, promotiematerialen, of cadeaukaarten.

Voorinschrijving

Voorlopig kunnen alleen deelnemers van de voorgaande editie zich inschrijven. Bij de vorige editie was de animo voor deelname aan de beurs groter, dan het aantal beschikbare plaatsen. Daarom bieden wij nu de enthousiaste deelnemer van een eerdere editie van de Vitaliteitsbeurs, de kans op een voorinschrijving. U kunt hiervan gebruik maken, door uw deelname uiterlijk 30 november te bevestigen via het insturen van het aanmeldformulier naar n.schuppers@noaberpoort.nl. Ook voor de voorinschrijving geldt, dat uw aanmelding pas definitief is, wanneer u een bevestiging van deelname heeft ontvangen. Wanneer er na 30 november nog beschikbare plaatsen zijn, wordt de inschrijving opengesteld voor alle geïnteresseerden.

Meer informatie

Neem voor aanmeldingen of vragen, gerust contact op met Nienke Schuppers, via of T 053 5734789.

Met sportieve groet,
Nienke Schuppers, Minke ten Bruggencate, Ellen Kroezen en Maurizio Arena.

Meer verhalen uit Haaksbergen Beweegwijzer

 1. Dat was het dan…

 2. Nieuwsupdate: Sport- & Beweegakkoord | november

  Geschreven door Nienke
 3. Route-Tips

  Betsie’s Fietsrouteboek

 4. Aan de wandel

  Op Stiepelwandeling met Wandelkring DIO

  Geschreven door Wandelkring DIO

Tip je vrienden

facebook twitter