Bootcamproute Scholtenhagen

Fit, fitter, ’t fitst…. Voor ware sportfanaten is er sinds 2021 een spectaculair bootcamp-parcours. Het vier kilometer tellende traject slingert zich door het groene Park Groot Scholtenhagen.

Op twaalf plekken langs de route tref je in totaal 19 stoere bootcamptoestellen op je pad, variërend in moeilijkheidsgraad. En uiteraard veilig!

Durf jij de uitdaging aan?

Bootcamptoestellen

Optrekken, opdrukken, klimmen, springen…….train je kracht, conditie en behendigheid op 19 verschillende toestellen verdeeld over 12 plekken. Er staan rekstokken, klimwanden, hordes evenwichtsbalken en nog veel meer. De toestellen zijn openbaar en dus bedoeld voor iedereen, jong, oud, ouders met kinderen, ervaren, beginnend.

Instructies

Welke oefeningen je kunt doen op de toestellen? Per toestel is een instructiefilmpje beschikbaar. Via de QR-code bij de toestellen en op www.bootcamproute-scholtenhagen.nl kun je de instructiefilmpjes bekijken.

Naar de Instructiefilmpjes

Startpunten & Route

De bootcamproute kun je starten vanaf de parkeerplaats tegenover Atletiek Vereniging Haaksbergen, Scholtenhagenweg 39. Hier vind je ook een informatiebord met een overzichtskaart van de route. Starten kan ook vanaf het informatiebord dat bij de Bergingsvijver geplaatst is.

Clinnics

Met een groep onder professionele begeleiding de bootcamp trotseren, dan staan professionals van Atletiek Vereniging Haaksbergen voor je klaar. Informeer wat mogelijk is via .

Bootcamp-parcours Scholtenhagen is bedacht door een stel enthousiastelingen van Atletiekvereniging Haaksbergen. De realisatie is gelukt met dank aan de samenwerking met Stichting Groot Scholtenhagen, Gemeente Haaksbergen, toestel- en algemene sponsoren en een bijdrage vanuit LEADER Zuid-West Twente.

Of bekijk de website bootcamproute-scholtenhagen.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter